Pagina wordt geladen ...

Bel ons op 0528 267 231 of mail naar info@vspadvocaten.nl

Mr. M. (Moniek) Withaar

Advocaat sinds 2012

Moniek Withaar

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht, ondernemersrecht, huur- en appartementsrecht en de algemene rechtspraktijk, personen- en familierecht, sociale voorzieningen

Mw. mr. M. Withaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: 

- Algemene praktijk (burgerlijk recht en bestuursrecht)

- Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Informatie studie:

Studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, tweejarige onderzoeksmaster ‘Functionaliteit van het recht’ met als afstudeerrichting privaatrecht.

Groninger Leergang Arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen


Lid van:

  • Vrouwen in Zaken te Hoogeveen

Moniek Withaar:

Ik heb voor de advocatuur gekozen omdat ik het analyseren en oplossen van juridische kwesties interessant vind. Ook houd ik ervan om complexe juridische vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken. Ik vind het belangrijk om mijn cliënten een eerlijk en duidelijk advies te geven, dat past bij hun persoonlijke situatie. Op die manier bereik ik voor mijn cliënten een adequate oplossing van het geschil.

E-mail       LinkedIn

sitemap | contact | Website door Webba