Pagina wordt geladen ...

Bel ons op 0528 267 231 of mail naar info@vspadvocaten.nl

Corona-crisis: VSP Advocaten werkt door!

De rechtspraak:

Op dit moment zijn alle rechtbanken gesloten. Alle geplande zittingen gaan niet door en worden tot nader bericht opgeschort. Urgente zaken zullen wel worden behandeld. De rechtspraak probeert wel om zoveel mogelijk het ‘papieren proces’ door te laten lopen. De rechtbank heeft tijdelijke reglementen opgesteld. Deze reglementen kunnen worden geraadpleegd op de website van de rechtspraak.

VSP Advocaten:

VSP Advocaten vindt het van groot belang dat de toegang tot het recht gewaarborgd blijft. Wij blijven als kantoor dan ook open. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en hebben om die reden enige aanpassingen in onze werkwijze doorgevoerd. Zo is er telkens maar één medewerker op kantoor aanwezig en vinden er geen ‘face-to-face’ afspraken plaats. Wel zijn wij telefonisch bereikbaar, per e-mail en is het desgewenst mogelijk om te videobellen. Onze lopende zaken worden, waar mogelijk, gewoon verder behandeld. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan ontvangt u daarover van ons bericht.

 

Wanneer u een (acuut) juridisch probleem heeft, kunt u dus, net als anders, terecht bij ons kantoor. Wij zullen u uiteraard op de best mogelijke wijze bijstaan. Juist in deze, voor veel mensen, moeilijke en onzekere tijd is dit belangrijk en noodzakelijk. Wij wensen u de komende tijd in ieder geval veel sterkte en succes. Blijf veilig, blijf zoveel mogelijk thuis!

 

Team VSP Advocaten

sitemap | contact | maatwerk web applicatie dotsolutions