Pagina wordt geladen ...

Bel ons op 0528 267 231 of mail naar info@vspadvocaten.nl

Al ruim 25 jaar een gerenommeerd advocatenkantoor in Hoogeveen
 

kantoor VSP advocatenVan Steen en Pronk Advocaten


Van Steen en Pronk Advocaten is al ruim 25 jaar een gerenommeerd advocatenkantoor in Hoogeveen. Het advocatenkantoor is in 1989 ontstaan uit een samenwerking van de heer van Steen en mevrouw van Asselt- Pronk. Het is het langst bestaande advocatenkantoor van Hoogeveen. De heer van Steen heeft inmiddels de advocatuur verlaten, maar hij is nog wel verbonden aan het kantoor als intern adviseur. Naast mevrouw van Asselt- Pronk kent dit kantoor nog twee andere advocaten, te weten mevrouw Koel en mevrouw Withaar.
 


Rechtsbijstand voor ondernemers en particulieren

Het advocatenkantoor verleent rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren, voornamelijk afkomstig uit Hoogeveen en de regio. Bij rechtshulp aan particulieren kunt u denken aan problemen die zich voordoen op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht, huur of arbeid. Voor bedrijven vervult Van Steen en Pronk Advocaten de functie van “huisadvocaat” op het gebied van de algemene rechtspraktijk en ondernemersrecht


VSP Advocaten is deskundig op vele rechtsgebieden

Van Steen en Pronk Advocaten heeft expertise op vele rechtsgebieden. Naast de algemeen civiele rechtspraktijk hebben haar advocaten in het bijzonder kennis van arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, erfrecht en bestuursrecht.


Wijze van juridische dienstverlening

Het  advocatenkantoor verleent deskundige juridische dienstverlening tegen redelijke tarieven. De belangenbehartiging is adequaat, persoonlijk en betrokken. Het duidelijk informeren van de cliënt staat hierin centraal. Advocaten met een ruime kennis en (proces)ervaring informeren u over uw rechten en plichten en maken een inschatting van uw kansen. Mocht een procedure aan de orde komen, dan kunnen zij daarin uw belangen behartigen.
 
sitemap | contact | Website door Webba