Pagina wordt geladen ...

Bel ons op 0528 267 231 of mail naar info@vspadvocaten.nl

Advocaten in de omgeving van Meppel

Van Steen en Pronk Advocaten is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Hoogeveen. Niet alleen verleent het kantoor rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers uit Hoogeveen, maar ook uit Meppel . Heeft u dus een juridisch probleem en bent u gevestigd of woonachtig in Meppel, schroomt u dan niet om met ons kantoor in Hoogeveen contact op te nemen. Indien gewenst komen wij naar u toe.

Van Steen en Pronk Advocaten: een begrip in heel Drenthe

Van Steen en Pronk Advocaten is een advocatenkantoor dat al meer dan 25 jaar bestaat en het is daarmee een begrip in Drenthe. Het advocatenkantoor is in 1989 opgericht. Het kantoor behelsde toen een samenwerking tussen de heer Van Steen en mevrouw Van Asselt-Pronk. De heer Van Steen is thans niet meer werkzaam in de advocatuur, maar nog wel verbonden aan Van Steen en Pronk Advocaten als juridisch adviseur. Bij Van Steen en Pronk Advocaten werken momenteel mevrouw Van Asselt-Pronk, mevrouw Koel en mevrouw Withaar.

VSP Advocaten biedt ondernemers en particulieren rechtsbijstand

Van Steen en Pronk Advocaten verleent rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren uit heel Drenthe, dus ook uit Meppel. Als particulier kunt u te maken krijgen met juridische conflicten op het gebied van personen- en familierecht, erfrecht, huur of arbeid. Bedrijven zullen mogelijk te maken krijgen met juridische (zakelijke) conflicten op het gebied van de algemene rechtspraktijk en ondernemersrecht.


Van Steen en Pronk Advocaten is actief op vele rechtsgebieden

De advocaten van VSP hebben veel kennis en ervaring op verschillende rechtsgebieden. De advocaten zijn met name deskundig op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, erfrecht en bestuursrecht.


Wijze van juridische dienstverlening

Van Steen en Pronk Advocaten vindt het belangrijk dat cliënten op deskundige wijze worden bijgestaan. Voordat de desbetreffende advocaat overgaat tot het behandelen van uw zaak, zal de advocaat u eerst een passend advies geven. Dit advies omvat informatie over uw rechten en plichten en behelst eveneens een inschatting van uw kansen in een gerechtelijke procedure. Wanneer er een gerechtelijke procedure gevoerd moet worden, zullen zij uw belangen daarin zo goed mogelijk behartigen. Van Steen en Pronk Advocaten hanteert een persoonlijke, adequate en betrokken werkwijze waarin het duidelijk informeren van cliënten de bijzondere aandacht heeft. Voor hun werkzaamheden hanteren de advocaten van Steen en Pronk Advocaten redelijke tarieven.

sitemap | contact | Website door Webba