Pagina wordt geladen ...

Bel ons op 0528 267 231 of mail naar info@vspadvocaten.nl

Advocatenkantoor in Coevorden en omgeving

Het advocatenkantoor Van Steen en Pronk Advocaten is gevestigd is in Hoogeveen. Twee van haar drie advocaten zijn echter woonachtig in de directe omgeving van Coevorden. De cliënten van het kantoor komen dan ook niet alleen uit Hoogeveen, maar ook uit de regio Coevorden. Desgewenst kan in Coevorden een afspraak plaatsvinden. Voor bedrijven geldt dat ook een afspraak op uw bedrijf tot de mogelijkheden behoort. Dat scheelt u reistijd en op deze manier krijgt de advocaat beter een beeld van uw bedrijf en daaraan eventueel verbonden problemen. Dit houdt in dat als u uit Coevorden of omgeving komt, of uw bedrijf in Coevorden of omgeving gevestigd is, en u een juridisch probleem heeft, u goed bij ons terecht kunt. Dat geldt uiteraard ook als u juist graag een probleem wilt voorkomen en daartoe advies wilt. Neem gerust contact met ons op.

Van Steen en Pronk Advocaten: van oudsher een begrip in de hele provincie Drenthe

Van Steen en Pronk Advocaten bestaat als advocatenkantoor al meer dan 25 jaar en het is daarmee een begrip in Drenthe. De heer Van Steen en mevrouw Van Asselt-Pronk hebben het advocatenkantoor opgericht in 1989. In 2009 is mevrouw Zoer een samenwerking aangegaan met Van Steen en Pronk Advocaten. Per 1 juni 2017 heeft zij het kantoor verlaten en is zij haar eigen praktijk gestart in Meppel. De heer Van Steen is inmiddels niet meer werkzaam in de advocatuur, maar nog wel verbonden aan Van Steen en Pronk Advocaten als juridisch adviseur. Aan de maatschap Van Steen en Pronk Advocaten zijn thans verbonden mevrouw Van Asselt-Pronk, mevrouw Koel en mevrouw Withaar.

VSP Advocaten biedt ondernemers en particulieren rechtsbijstand

Van Steen en Pronk Advocaten verleent rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren uit heel Drenthe, maar in het bijzonder uit Hoogeveen en omgeving en uit Coevorden en omgeving. Als particulier kunt u rechtshulp nodig hebben bij bijvoorbeeld een echtscheiding, het verkrijgen een nalatenschap, met betrekking tot tijdelijke verhuur van uw woning bij leegstand of bij ontslag. Als ondernemer zult u bijvoorbeeld rechtshulp nodig hebben bij het verkrijgen van een vergunning, bij het huren van bedrijfsruimte of bij het ontslaan van een werknemer wegens disfunctioneren.

Van Steen en Pronk Advocaten is actief op vele rechtsgebieden

Van Steen en Pronk Advocaten heeft veel kennis en ervaring op verschillende rechtsgebieden. De advocaten kunnen u met name goed adviseren bij arbeidszaken, huurzaken, familiezaken, erfrecht en bestuursrecht. Op die terreinen zijn zij bij uitstek deskundig. Voorts is het zo dat twee van de drie advocaten een agrarische achtergrond hebben en daarom de eventuele problemen die er bij agrariërs om de hoek komen kijken, goed kunnen invoelen.

Wijze van juridische dienstverlening

Van Steen en Pronk Advocaten heeft juridische deskundigheid hoog in haar vaandel. De advocaten vinden het daarnaast ook belangrijk om u een eerlijk advies te geven over uw kansen, zodat u niet onnodig op kosten gejaagd wordt. Ze zullen samen met u een inschatting maken van het verloop van een eventuele procedure en met u overleggen of procederen verstandig is of dat er beter geprobeerd kan worden de zaak bijvoorbeeld te schikken. In alle gevallen zullen ze u –als u dat wilt- daarbij behulpzaam zijn. Van Steen en Pronk hanteert redelijke tarieven voor haar rechtshulp en levert waar voor haar geld. Ook zullen de advocaten er steeds voor zorgen dat u op de hoogte blijft van alle stappen en van alle kosten.

 

 

 

 

 

sitemap | contact | Website door Webba